Нови групи от октомври 2021

Нови групи от октомври 2021

Скъпи курсисти! С нови сили и заредени с енергия,в началото на новата учебна година ние от екипа на езиков център ЕФ ЕЛ СИ сме готови да Ви предложим най-удобните за Вас , ефективни и модерни форми на обучение.В нашите виртуални класни стаи можете да се насладите на интерактивните методи в обучението по немски и английски език.Подобрете своето ниво и увереност като изберете едно от нашите пролетни предложения за езиков курс.

Ще предоставим на всички курсисти/начинаещи или напреднали / разнообразни и ефективни възможности за приятно и успешно изучаване на чужди езици.

Нашите предложения за курс на обучение от 100 учебни часа са следните:
Вечерен курс по немски език за ниво А1 от 4-ти октомври на цена от 300лв., провежда се по учебната система Schritte international Neu.
Вечерен курс по немски език за ниво А2 от 5-ти октомври на цена от 300лв., провежда се по учебната система Schritte international Neu.
Вечерен курс по немски език за ниво В1 от 5-ти октомври на цена от 320лв., провежда се по учебната система Schritte international Neu.
Съботно-неделните курсове по немски език за нива А1, А2, В2 започват от 2-ри октомври

Вечерен курс по английски език за ниво А1 от 4-ти октомври на цена от 300 лв., провежда се по учебната система New English File.
Вечерен курс по английски език за ниво А2 от 5-ти октомври на цена от 300лв., провежда се по учебната система New English File.
Вечерен курс по английски език за ниво В1 от 4-ти октомври на цена от 320лв., провежда се по учебната система New English File
Съботно-неделните курсове по английски език за начинаещи и напреднали започват на 2-ри октомври.
Специализираните курсове и подготовката за международни сертификати ще се провеждат през този семестър само под формата на индивидуално обучение.

Ако не сте сигурни за нивото си, можете да попълните безплатно нашите он-лайн тестове за определяне на нивото според Европейската езикова рамка.
Онлайн тест по английски език
Он-лайн тест по немски език
За повече информация и при възникнали въпроси ни пишете на foreign.center@gmail.com
Телефони за директна връзка с нас: 0894610716, 02/4652205
Поздрави и пожелания за успех от екипа на ЕФ ЕЛ СИ
ВСЕКИ, ЗАПИСАЛ СЕ ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 20.09.21 ЩЕ ПОЛУЧИ 5% ОТСТЪПКА.
Присъствените курсове на обучение се провеждат в сградата на езиковия център, разположена на бул.Александър Стамболийски 32

Напишете ключова дума и натистенете enter

Вашата поръчка