Нови групи от март 2023г.

Нови групи от март 2023г.

Скъпи курсисти! С нови сили и заредени с енергия,с настъпването на пролетта  ние от екипа на езиков център ЕФ ЕЛ СИ сме готови да Ви предложим най-удобните за Вас , ефективни и модерни форми на обучение.В нашите виртуални класни стаи можете да се насладите на интерактивните методи в обучението по немски и английски език.Подобрете своето ниво и увереност като изберете едно от нашите  зимни предложения за езиков курс.

Ще предоставим на всички курсисти/начинаещи или напреднали / разнообразни и ефективни възможности за приятно и успешно изучаване на чужди езици.

Нашите предложения за курс на обучение от 100 учебни часа са следните:
Вечерен курс по немски език за ниво А1 от 21 март 2023 на цена от 330 лв., провежда се по учебната система Schritte international Neu.

Вечерен курс по немски език за ниво А2 от 20 март 2023 на цена от 340лв., провежда се по учебната система Schritte international Neu.

Вечерен курс по немски език за ниво В1 от 21 март 2023 на цена от 360 лв., провежда се по учебната система Schritte international Neu.

Съботно-неделните курсове по немски език за нива А1, А2 започват на 25-ти март.

Вечерен курс по английски език за ниво А1 и  А2 от 20 март 2023 на цена от 330 лв., провежда се по учебната система New English File.

Съботно-неделните курсове по английски език за начинаещи и напреднали започват на 25-ти март.

Специализираните курсове и подготовката за международни сертификати ще се провеждат през този семестър само под формата на индивидуално обучение.

Ако не сте сигурни за нивото си, можете да попълните безплатно нашите он-лайн тестове за определяне на нивото според Европейската езикова рамка.
Онлайн тест по английски език
Он-лайн тест по немски език
За повече информация и при възникнали въпроси ни пишете на foreign.center@gmail.com
Телефони за директна връзка с нас: 0894610716
Поздрави и пожелания за успех от екипа на ЕФ ЕЛ СИ
ВСЕКИ, ЗАПИСАЛ СЕ ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 15.03 ЩЕ ПОЛУЧИ 5% ОТСТЪПКА.
Присъствените курсове на обучение се провеждат в сградата на езиковия център, разположена на бул.Александър Стамболийски 32

Напишете ключова дума и натистенете enter

Вашата поръчка