Преподаватели

Преподаватели

Преподаватели в езиков център ЕФ ЕЛ СИ


linda-cvetanovaЛинда Цветанова е филолог и преподавател с отлична методическа подготовка, организирана, отговорна, търпелива, уверена и професионално ориентирана. Завършила е немска филология в СУ „Св. Климент Охридски”. Участвала е в редица квалификационни курсове за усъвършенстване като преподавател по чужд език.

Професионалния си опит започва през 2001 г. като преподавател по немски език. Притежава богат опит в организирането и провеждането на курсове по общ и специализиран немски език. Умее да мотивира и насърчава своите курсисти. Поднася учебния материал занимателно и с усмивка. Владее отлично английски език. Води разговорни курсове и подготвя успешно за сертификатни изпити.

В свободното си време обича да пътува и рисува.


kamelia_kalchevaКамелия Калчева е преподавател с опит в чуждоезиковото обучение, комуникациите и презентационни умения. Завършила е немска филология в СУ „Св. Климент Охридски”, специализирала е в Швейцария и участвала в множество квалификационни програми в Австрия, както и в европейски проекти, свързани с методиката на обучение.

От 2009 г. работи съвместно с Център за чужди езици ЕФ ЕЛ СИ, води курсове по немски език.

Използва иновативни и интерактивни методи и техники на работа, отделя внимание на всеки курсист, поднася учебния материал увлекателно и достъпно, и създава приятна атмосфера на протичане на учебния процес, помагайки на курсистите по-лесно да преодолеят езиковата бариера. 

В свободното си време се занимава с музика и танци.


borislav_ninchevБорислав Нинчев е преподавател по английски език на ученици, възрастни и корпоративни клиенти. Сред институциите и фирмите, които обучава, са Министерство на финансите, Kodak, Hewlett-Packard, Adecco, ДСК, Пиреос Банк, OMV, Радио Класик FM и др. Притежава магистърска степен по бизнес администрация (MBA) от National University, Сан Диего, Калифорния, САЩ (2004 – 2006), където прави специализация през 2007 г.
От 2009 г. се присъединява към екипа на Център за чужди езици ЕФ ЕЛ СИ и води курсове по английски език за всички нива от начинаещи до напреднали. Подготвя за следните сертификатни изпити: TOEFL, IELTS, CAE, FCE.

Има опит и като експерт / лектор по английски език за професионални цели по програми на ФАР и по европейските програми „Аз мога” и „Аз мога повече”, също така и като преводач писмен/устен от и на английски или български език.

Много обича работата си и изпитва удовлетворение от резултатите, които постига с курсистите си.


Афродита ЦоневаАфродита Цонева е преподавател с дългогодишна практика. Завършила е СУ  „Св. Климент Охридски”.

След защитата на доктората си  в ТУ Дрезден,  работи като преподавател в Софийския университет и университетите в Дрезден, Кил и Берлин.

Координатор е на образователни проекти между СУ „Св. Климент Охридски” и университетите в Кил, Люнебург, Берлин, Еншеде- Холандия и Кралския колеж в Лондон с акцент усъвършенстване преподаването по немски език за чуждестранни студенти.

За комуникация при провеждане на обучението използва френски и английски език.

Напишете ключова дума и натистенете enter

Вашата поръчка